O společnosti IBA CZ

IBA CZIBA CZ je outsourcingová softwarová společnost, která se specializuje na zakázkový vývoj software s využitím moderních technologii Java EE, portálů, BI, BPM a dalších.


Společnost IBA CZ je vývojovým centrem nadnárodní koporace IBA Group, které se specializuje na zakázkový vývoj software s využitím moderních technologií jako jsou Java EE, enterprise portály, BI, BPM a další. IBA CZ nabízí zejména outsourcingové služby v oblasti vývoje, údržby, podpory a migrace software. Kromě toho též nabízí konzultační, školicí a logistické služby v IT a v neposlední řadě se zabývá i prodejem vývojových nástrojů IBM Rational. IBA CZ byla založena v roce 1999, má pobočky v Praze a Brně a na konci roku 2007 dosáhla počtu cca 70 zaměstnanců.

Hlavní předností IBA CZ je možnost zapojit do lokálních projektových týmů offshore speciliaty z dalších vývojových center a tak zákazníkům nabídnout široké portfolio technologií, silné personální zázemí pro malé i velké projekty a optimální cenové podmnínky.

V oblasti BPM společnost IBA CZ vyvíjí procesně orientovanou portálovou platformu KUBIKI, která je postavena na opensource technologích Sun Glassfish, OpenESB a Liferay. KUBIKI jsou určeny nejen pro velké korporace, ale i pro společnosti v segmentu SME, kterým umožňují implementovat finančne dostupné moderní procesní prostředí. Vyladěná kombiace servisně-orientované architektury, procesní vrstvy a podnikového portálu snižuje náklady na intgerační nebo migrační projekty Zákazník dostává jednoduché, robustní, otevřené a plně standardizované BPMS prostředí, které může postupně rozšiřovat.

IBA Group patří mezi významné dodavatele na poli globálního outsourcingu. Díky počtu téměř 2000 vývojářů realizuje se svými zákazníky ve třiceti zemích offshore i nearhore projekty zaměřené především na IBM technologie (Lotus, WebSphere), mainframe, e-business, SAP a další.

Kontakty na IBA CZ

Jan Valdman
tel. 251 050 160

Jan Pavlovič
tel. 533 432 443


0 Comments:

ISSN 1802-5676  | Copyright © 2003-2008 BPS Business Process Services